De Mooiste Momenten

Wat is er nou mooier en leuker dan dat je terug kunt kijken naar je mooiste momenten? Dit is nu precies waar het in het nieuwe nummer van Dubbel Solo om draait. Meriam Bruggink en Willem Jansen zijn nu al een aantal jaren bezig om de mensen mooie momenten te bezorgen op het gebied van muziek en presenteren ondertussen alweer hun 7de single die luistert naar de titel “De Mooiste Momenten”. Ondertussen hebben ze al een geheel eigen muzikale herkenbaarheid, waarmee Willem Jansen en Meriam Bruggink zich willen onderscheiden en producer en tekstschrijver Martin Sterken weet ondertussen als geen ander wat de mensen van Dubbel Solo willen horen, vrolijke muziek en herkenbare teksten waar mensen zich in in kunnen leven. Meriam en Willem gunnen hun grote aanhang altijd de eerste primeur en organiseerde ze wederom hun druk bezochte en altijd sfeervolle singlepresentatie bij Zalencentrum Wieleman in Westervoort.

“Het was echt weer een groots feest met mensen uit alle delen van het land. We  hebben een fantastische middag gehad. Iedereen was lekker enthousiast en vol lof over de locatie en hoe gezellig het geheel altijd is aangekleed alsmede de gastartiesten die waren uitgenodigd. De mensen en gastartiesten komen graag en zijn ook altijd vol lof over hoe wij het aanpakken, iedereen wil dit spektakel  graag meemaken (en liefst vaker). Ook wij hebben ook weer enorm genoten en blijven dit soort middagen zeker organiseren”. Ook Martin Sterken heeft dit mee mogen maken en weet nu dat de muziek en teksten die hij maakt precies bij ons en onze aanhang past. Door een paar jaar geleden met Martin in zee te gaan is een zeer juiste keuze geweest. Martin heeft dit keer een lied gemaakt dat de laat zien dat mooie momenten eigenlijk iets is wat in de kleinste dingen kan zitten. De glimlach van een kind, op een terrasje te zitten of met vrienden heerlijk bij elkaar. We leven in een hectische tijd en we hebben weinig tijd voor elkaar en te weinig tijd om te kunnen genieten van de kleine en mooie dingen om ons heen terwijl dit zo belangrijk is. De mooiste momenten maak je zelf.

Meriam Bruggink en Willem Jansen hebben plezier in wat ze voor anderen kunnen doen en betekenen en dat maakt hun samenwerking zo bijzonder. Anderen voorop stellen is voor hun het belangrijkste. Maar nu gaan ze eerst zelf weer mooie momenten creëren met de promotie van hun nieuwe single “De mooiste Momenten”.

Meer info en boeking informatie op: www.dubbelsolo.nl

De CD single “De Mooiste Momenten” is vanaf 10 april 2024 overal verkrijgbaar waaronder al de bekende platforms. De clip, opgenomen door CreAgency, is te bewonderen bij de clipzenders en op Youtube. 

Link naar muziekportals: De Mooiste Momenten

Link naar videoclip:
https://www.youtube.com/DeMooisteMomenten