MUZIEK uit het HART

EEN FEEST VAN HERKENNING

Wij maken het feest zoals u het wilt

Muziek uit het Hart is een muziekprogramma speciaal gericht op de speciale groepen uit de samenleving, te denken aan verzorgingshuizen, dagbesteding, instellingen en woongroepen. Door de vraag naar een aanpasbaar programma voor en door deze instellingen zijn Meriam Bruggink en Willem Jansen (sinds 2020 Dubbel Solo) in 2014 dit unieke programma begonnen. Samen met hun geluidstechnicus hebben ze een programma bedacht dat voor elke instelling of doelgroep eenvoudig aan te passen is naar de wens van de bewoners en organisator van de instelling.


Het programma kan zodoende bestaan uit muziek die men graag luistert of hoort. Het repertoire is zeer uitgebreid, Meriam en Willem zingen o.a. Nederlands-, Engels- en Duitstalig, bekende nummers van vroeger en nu, duetten, schlager, pop, rock, country, reggae en smartlappen. En dan hebben ze ook nog tal van mooie luisterliedjes, vrolijke meezingers en heerlijke feestmuziek. Kortom, een feest van herkenning!

Ook themaprogramma’s zijn mogelijk. Te denken aan een carnavalsmiddag of avond of een kerstshow. Maar ook een middag/avondje feest en gezelligheid behoort tot de mogelijkheden. Het is niet zo gek te bedenken of Meriam en Willem passen zich geheel aan, net zoals de verlichting die erbij hoort. Ook de tijden en de indeling van het programma alsmede de grootte kan helemaal aangepast worden. Het maakt niet uit of het nu een zaal, ontmoetingsruimte of huiskamer is, zelfs buitenprogramma’s behoren tot de mogelijkheden. Met hun repertoire van ruim 550 nummers kunnen zij bijna elke uitdaging aan.

Het optreden duurt normaal een uur en is meestal opgebouwd uit 2 blokken van 30 minuten met een korte pauze ertussen, maar kan in overleg ook eenvoudig aangepast worden naar 1,5 of 2 uur. Meriam en Willem beschikken over hun eigen geluid en samen met hun geluidstechnicus stemmen ze alles op uw wensen af.

Hebben wij ook uw interesse gewonnen? Aarzel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor wat bij u de mogelijkheden zijn. 

Contact kan via het contactformulier op deze website maar u kunt ook bellen of Whatsappen naar  06-16766299. Liever een e-mail? ook dat is mogelijk. Die kunt u sturen naar info@muziekuithethart.eu

Liever via een bureau boeken? Ook dat is mogelijk. Ga dan naar Rood-Hit-Blauw of stuur een mail naar info@roodhitblauw.nl

Beleef het FEEST VAN HERKENNING zelf en vraag vandaag de informatie nog aan