WIE IS DUBBEL SOLO ?

Meriam Bruggink

MERIAM BRUGGINK

Meriam Bruggink, een vrolijke zangeres uit de Achterhoek, is al lang geen onbekende meer in de Nederlands-talige muziekwereld en op menig evenement worden haar nummers zoals “Van mij!”, “Eerst zien… dan geloven” en het bij Emile Hartkamp opgenomen “Ik ben met jou uitgepraat” al luidkeels meegezongen. Ook het emotionele “Als ik ga” is een ballad die er wezen mag.

Buiten dat Meriam al vele eigen nummers heeft uitgebracht zingt zij ook graag nummers van anderen. Wat te denken van de klassieke nummers van o.a. Rita Hovink, Marianne Weber en Corry Konings. Maar ook Duitstalige nummers van o.a. Andrea Berg en klassieke nummers van The Pointer Sisters en Bob Marley draait ze haar hand niet voor om. Kortom; Meriam is een allround zangeres die van alle markten thuis is. Van oud tot modern en dan ook nog van schlager tot pop. Van country tot reggae. Of wel van Hardrock tot Smartlap, je kunt alles van haar verwachten.

Een uitgebreidere biografie van Meriam kun je hier vinden.

Willem Jansen

WILLEM JANSEN

Willem Jansen, een super gezellige zanger uit het Gelderse dorp Spijk. Willem brengt het feest-gehalte tijdens zijn optredens altijd omhoog met nummers van bekende artiesten zoals Jannes, Frans Duijts en Frans Bauer. Maar ook zijn eigen nummers “Het leven is zo mooi” en “Op eigen kracht” geniet het publiek van op feestjes. Het nummer “Voor mij ben jij de mooiste” deed het erg goed en stond hij daarmee in verschillende ranglijsten. Buiten dat Willem veelal in Nederland optreed, is hij ook een graag geziene gast in België.

De onderlinge samenwerking met Meriam Bruggink leverde in 2017 de geweldige mooie single “Het mooiste uit het Leven” op, een nummer dat vandaag overal wordt meegezongen.

Het Nederlandse lied staat voor Willem bovenaan, maar ook Duitse en Engelse nummers staan op zijn repertoire. Al met al een optreden dat je niet wilt missen.

Een uitgebreidere biografie van Willem kun je hier vinden.

IMG_3281

DUBBEL SOLO

Dubbel Solo. Willem en Meriam leerde elkaar jaren geleden kennen tijdens een groot evenement. Omdat zij uit de zelfde omgeving komen, kwamen ze elkaar vaker tegen op diverse evenementen. Na een tijdje deden ze voor de grap eens een duet en kwamen er achter dat hun stemmen zeer goed bij elkaar paste. 

In de loop van de jaren bleven ze wel beide solo artiesten, maar traden steeds vaker op als gelegenheidsduo waaruit de naam Dubbel Solo ontstond. In 2014 zijn ze met hun programma “Muziek uit het Hart” gestart. Nu jaren later zijn ze als Dubbel Solo een graag geziene en veel gevraagde act bij vele instellingen en evenementen. Hun eigen nummers zoals “Het mooiste uit het leven”, “Samen sterker dan ooit“, “Na al die jaren”, “Ons eigen lied”, “Laat maar lekker waaien” en hun laatste uitgebrachte nummer “Onder de zomerzon” zijn het bewijs van een geweldige samenwerking en gezelligheid tussen de twee.

Met hun repertoire in diverse genres en talen, kunnen ze  moeiteloos kunnen inspelen op elke situatie en vraag.