nog meer......... DUBBEL SOLO

DUBBEL SOLO  bestaat uit Meriam Bruggink en Willem Jansen die met een repertoire van meer dan 550 liedjes  van alle markten thuis zijn en komen graag naar uw evenement! Meriam en Willem zijn een feestelijk en supergezellig duo die vele genres zingen. Naast Nederlandstalig zingen ze ook in het Duits en Engels. En dan ook nog in elk denkbaar muziekgenre. Zo kun je luisteren en genieten van het levenslied, de onvervalste smartlappen maar ook heerlijke ballads. En dan ook nog ……… schlager, reggae, country, Rock ’n Roll en popmuziek. En dat allemaal  uit de jaren 60 tot nu. Ook themafeesten en stoepfeestjes behoren tot de mogelijkheden. Kortom, voor elke gelegenheid hebben ze een passend programma. Dubbel Solo = Dubbel Plezier met muziek voor iedereen!

Dubbel Solo zijn zowel te boeken voor een kort optreden, maar ook voor een avondvullend programma draaien ze hun hand niet voor om. Dubbel Solo is in het bezit van eigen modern en professioneel geluid tot 500 personen met de daarbij passende verlichting. Daarnaast hebben ze hun eigen geluidstechnicus die het geheel met de uiterste vakbekwaamheid verzorgd.

Prijsindicatie: vrijblijvend op aanvraag. Daarnaast hanteren ze een speciaal tarief voor verpleeghuizen,  zorginstellingen en ouderenverenigingen. 

Uw interesse gewekt? Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via ons contactformulier.