Ons eigen lied

Alles, maar dan ook echt alles waar volgens ons een lied aan moet voldoen is verwerkt in ‘Ons eigen lied’. Met name de muzikale herkenbaarheid, waarmee wij ons willen onderscheiden, heeft producer en tekstschrijver Martin Sterken op de juiste wijze verweven in ons inmiddels derde single die verschijnt op het Rood-Hit-Blauw label. Omdat wij onze fans de primeur gunden organiseerden we op zondag 15 mei jl. een zeer geslaagde ouderwetse singlepresentatie bij Zaal Wieleman in Westervoort.

Het was echt weer als vanouds. Onze fans die uit alle windstreken van Nederland komen hebben een fantastische middag gehad. Iedereen was lekker enthousiast. Wij hebben ook echt heel erg genoten. De nieuwe single sloeg meteen aan en daarom denken wij dat we de juiste keuze hebben gemaakt om met Martin Sterken in zee zijn gegaan. We kwamen Martin een keer tegen bij een radiostation waar we live zongen en een interview gaven. Hij nodigde ons uit om ideeën uit te wisselen en te bekijken of hij iets voor ons kon betekenen. Wij voelden ons daar snel thuis. Wij hebben ervaren dat hij recht door zee, kritisch en goudeerlijk is. Martin heeft voor ons een lied gemaakt dat de reis van het leven in vogelvlucht uitstippelt. De tekst is eigenlijk van toepassing voor iedereen. We hebben allemaal onze eigen problemen en rugzakjes. De éne keer ben je vrolijk en de andere keer leef je in mineur. Omdat we bezig zijn om een eigen sound te creëren heeft Martin verder geborduurd op onze vorige producties die respectievelijk uit de studio van Marco Luesink en Emile Hartkamp/ Norus Padidar kwamen. Wij menen dat we de juiste weg aan het bewandelen zijn.

Nog steeds zijn wij ook als soloartiesten te boeken. Dat was de insteek van dit project en daar wijken we ook niet vanaf. Maar….vooralsnog geven we vol gas met de promotie van onze nieuwe single ‘Ons eigen lied’.

Meer info en Boekingsinformatie op: www.roodhitblauw.nl/artiesten/dubbel-solo/

De CD single ‘Ons eigen lied’ is vanaf  18 mei 2022 overal verkrijgbaar waaronder al de bekende platforms. De clip, opgenomen door CreAgency, is te bewonderen bij de clipzenders en op Youtube.

Dubbel Solo ‘Ons eigen lied’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!