Single-presentatie

Zoals jullie weten is stilzitten niets voor Dubbel Solo, daarom zal het jullie niet verwonderen dat weer alweer druk bezig zijn met ons volgende nummer. Deze gaat uitkomen op 5 juli 2023 en dat gaan we weer groots vieren en wel op zondag 2 juli 2023.

Ook deze keer zijn we weer te gast in de geweldig gezellige zaal van Wieleman in Westervoort. Buiten dat wij zelf natuurlijk gaan optreden hebben we weer een uitermate gezellige middag samengesteld met weer geweldige artiesten. Zo hebben we deze keer:

Marco de Hollander, de vrolijke volkszanger die overal waar hij optreedt voor een geweldige sfeer weet te zorgen. Marco weet met zijn oer Hollandse repertoire het publiek “in te pakken” en voor zich te winnen. Met nummers als “Dit wordt een avond”, “Ik heb de hele nacht alleen aan jou gedacht” en “Jij bent de leukste” scoorde hij leuke hits.

Michel Wolsink, een ras artiest die van alle markten thuis is. Nederlands, Engels, Duits, niets is hem te gek. Michel wilt de mensen vermaken en probeert altijd het beste in zichzelf naar boven te halen! Als Michel optreed doet hij dit met hart en ziel en probeert de tent op de kop te zetten en interactie met het publiek zoeken! Met nummers als “De wereld in jouw dromen” en “Eens komt de dag” weet hij een gevoelige snaar te raken en met een nummer als “Unter die Haut” weet je gelijk waar Michel’s hart ligt.

Arjan Plat, de singer/songwriter die door David Bowie, Bruce Springsteen en Bon Jovi wordt geïnspireerd. Arjan bracht ondertussen nummer uit zoals “We’ll Shine Tonight” en een heel eigen versie van David Bowie’s nummer “Heroes”. In 2020 bedacht hij “maar dan in het Engels”. Nummers van bekende Nederlandstalige nummer maar dan ik het Engels, zoals “Ga maar weg” van Jannes wat “Walk Away” werd en in 2022 bracht hij het nummer “My Guardian Angel” (Mijn Engelbewaarder van Mieke) uit.

Denys, de gezelligste (feest) zanger uit de achterhoek die al menig café, feestzaal en feesttent op zijn kop wist te zetten met als hoogtepunt een optreden op de Zwarte Cross. Maar zeker ook gevoelige nummer kan Denys brengen. Nummers als “Hey Meissie”, “Guus kom naar huis”, “Sexy Lady” en “Marie” worden luidkeels meegezongen. Kortom, Denys is Nederlandstalige Gezelligheid op z’n best.

Je zie het, het wordt weer een middag vol gezelligheid, plezier en mooie muziek. Wil je dit niet missen en zeker zijn van een plaatsje? Bestel dan nu op tijd je kaarten. De middag gaat van start om 13:30 uur (deuren zijn open om 13:00 uur) De kosten van de kaarten zijn  € 7,50 in de voorverkoop (€ 10,- aan de kassa). Bestellen kan veilig en snel via Klik om te bestellen  Maar je kunt ze natuurlijk ook weer rechtstreeks via ons bestellen via Whatsapp 06-16766299 of via kaarten@dubbelsolo.nl

Het aftellen is begonnen.⏰