Tijd voor een feestje!

Of niet dan? Stilzitten is niets voor Dubbel Solo, dat weten jullie en daarom zal het jullie niet verwonderen dat ons derde nummer er al weer aan zit te komen. Deze staat gepland half mei en Dubbel Solo zou Dubbel Solo niet zijn als we dat niet zouden vieren. Helaas was bij de lancering van “Na al die jaren” niets mogelijk maar dat gaan we nu helemaal goed maken. Hoe?

Met een geweldige CD presentatie. Ook ditmaal gaan we er weer een geweldig feest van maken en wel op zondag 15 mei. Ook deze keer zijn we weer te gast in de geweldig gezellige zaal van Wieleman in Westervoort. Buiten dat wijzelf natuurlijk gaan optreden hebben we weer een uitermate gezellige middag samengesteld met muziek voor iedereen. Zo komt het duo Gerrie en Ron met heerlijke Golden Oldies en Country Classics. We hebben Stefan Mondial die garant staat voor gezelligheid, meezingen en meedeinen op het Nederlandse lied. Ook hebben we weten vast te leggen Marianne Trum, bij vele bekend van het Regio Artiesten Café, maar naast haar altijd leuke programma kan deze vrouw ook nog een lekker moppie zingen. Haar repertoire bestaat uit gezellige meezingers en mooie ballads in zowel Nederlands als in het Engels. En wat dacht je van de man die alles kan…..Erwin Kornman. Hij zingt Nederlands- en Engelstalig en er zullen ongetwijfeld nummers voorbij komen van zijn idool Elvis Presley. En natuurlijk mag ook ditmaal feestbeest Fred van Gerven (hatsjee) niet ontbreken op dit geweldig feest. Zal hij ook dit keer weer een rondje OP de tafels gaan maken?

Je zie het, dit wordt weer een middag vol plezier en spektakel. Wil je dit deze keer ook niet missen en zeker zijn van een plaatsje? Bestel dan nu op tijd je kaarten. De middag gaat van start om 14:00 uur (deuren zijn open om 13:00 uur) en ook deze keer zijn de kosten van de kaarten weer laag gehouden en zijn wederom € 5,- (+0,80 administratiekosten) en natuurlijk krijg je deze keer weer als eerste onze nieuwe CD erbij. Bestellen kan veilig en snel via Klik om te bestellen  Maar je kunt ze natuurlijk ook weer rechtstreeks via ons bestellen via Whatsapp 06-16766299 of via info@dubbelsolo.nl. Op de dag zelf zijn ze ook aan de kassa te krijgen maar zoals altijd…..vol=vol.

Het aftellen is begonnen.⏰