STICHTING  VOLGG UPDATE

Zoals jullie al weten zet Dubbel Solo zet zich heel 2023 in voor de Stichting Volgg . Wij zijn al jaren vrijwilligers bij deze fantastische stichting. Elk jaar gaan wij als vrijwilligers mee om te helpen zodat de deelnemers een onvergetelijke vakantie hebben waar ze nog lang van kunnen nagenieten.

Tijdens de reünie in november hebben we het laatste bedrag van dit jaar mogen overhandigen van € 250,- waarmee het hele mooie eindbedrag voor dit jaar uitkomt op €1600,- voor de stichting. 

Tijdens de reünie zijn we uitgeroepen tot ambassadeurs van Stichting Volgg en ook nog uitgeroepen tot vrijwilligers van het jaar voor deze stichting. Iets waar we ontzettend trots zijn. We hadden vooraf al besloten maar door deze erkenning nog meer gedreven dat we ook onszelf voor 2024 nogmaals een jaar lang vol trots zullen inzetten voor de stichting. 

Onze dank gaat uit naar alle organisatoren waar wij hebben mogen optreden en waar we mochten collecteren. Namens Stichting Volgg heel erg bedankt voor jullie warme en gulle giften!

En daarnaast een heel warm dank je wel voor iedereen die een spontane individuele donatie heeft gedaan voor de Stichting Volgg. Namens ons en zeker ook de stichting heel erg bedankt hiervoor.

Voor meer info over de stichting gaat u naar: 

Website: www.volgg.nl
Facebook: Stichting Volgg

Mocht u liever rechtstreeks willen doneren? Dat kan natuurlijk ook en wel via hun eigen website. Alvast bedankt!