En we gaan door!

2024 is nog maar net begonnen en Dubbel Solo gaat gewoon op hetzelfde tempo door. Nieuw jaar, nieuwe single en natuurlijk opnieuw weer een feestje. Ter ere van de nieuwe single, die uit gaat komen op 10 april 2024, gaan wij dit alvast  groots vieren en wel op zondag 7 april 2024.

Ook nu zijn we weer te gast in de geweldig gezellige zaal van Zalencentrum Wieleman in Westervoort. Zoals jullie weten hebben we naast optredens van onszelf ook dit weer een tal van geweldige artiesten weten vast te leggen voor een afwisselend en uitermate gezellige middag.

Deze keer hebben we voor jullie Martin Sterken, Perry Zuidam, Michel Wolsink, Stefan Mondial, Gerrie en Ron, Frans Baggeraar en Fred van Gerven. Deze rasartiesten gaan er weer een gezellige en onvergetelijke middag van maken.

Wil je dit niet missen en zeker zijn van een plaatsje? Bestel dan nu op tijd je kaarten. De middag gaat van start om 13:00 uur (deuren zijn open om 12:30 uur) De kosten van de kaarten zijn €5,00 in de voorverkoop (€7,50 aan de kassa) inclusief de nieuwe single. Ook deze keer gaat de opbrengst van de dag weer naar Stichting Volgg waarvan wij trotse ambassadeurs van zijn.

Bestellen van de kaarten kan veilig en snel via Klik om te bestellen  Maar je kunt ze natuurlijk ook weer rechtstreeks via ons bestellen via Whatsapp 06-16766299 of via kaarten@dubbelsolo.nl

Het aftellen is begonnen.⏰